HTML

Linkblog

Egy kezdő futó megpróbáltatásai

Ez a blog hivatott beszámolni minden gyötrelmemről, amin keresztülküzdve magam, végül nulla tapasztalatról indulva 2 éves terv eredményeként lefutom a maratoni távot. Az óra ketyeg. A határidő vészesen közeleg. 2011 szeptember. Tik-tak-tik-tak.

Friss topikok

  • Gzsolt: Igen nos szerencses esetben csak a blog-bejegyzesek maradtak volna el, de sajnalatos modon az edze... (2011.02.07. 05:50) Fél vegyes
  • vörös g: Ugye, hogy ugye?! Kis élet= kis örömök. Én már annak is örülök, hogy reggelenete betalálok a mátr... (2010.09.18. 11:09) Megcsináltam!
  • vörös g: Ember, küzdj és bízva bzzál!! (2010.09.18. 11:04) Közlekedésmatek
  • vörös g: Jaj, jaj, jaj! Nagy a baj! Szegény, szerencsétlen! Javaslom látogass Puszira és állj meg a kapumba... (2010.09.18. 11:03) Világ Terhei
  • Gzsolt: A Kusturica film nekem is eszembe jutott, de egyenlőre ezekről a magasságokról még ábrándozni sem ... (2010.09.14. 10:58) Másodállás

Világ Terhei

2010.09.01. 00:00 Gzsolt

Persze mindig is tudtam, hogy nem vagyok egy hős alkat. Nem duzzadnak izomtól pólóim, szám sarkából nem lóg cigaretta és merem remélni, hogy csökevényes agyam nagyobb egy borsószemnél, de legalább Rambo-ét meghaladja. Mégis szomorú a felismerés, hogy ismert világunk megmentését a tér idő kontinum stabilitását fel kell adjam személyes érdekeim, vagy legalább is vélt egészségem megóvása érdekében.

Történt ugyanis, hogy ma reggel épelméjűségemet megkérdőjelező gondolattól vezérelve, olthatatlan vágyat éreztem egy kis kerékpározásra. Természetesen ez az olthatatlan vágy csak a szundi gomb négyszeri megnyomását követően gerjedt, de akkor is ott volt, érezhető volt jelenléte. Bár csak feledni tudtam volna.
A túra egyébként rövidre sikerült. Hegedűs Gyula – felső rakpart – Margit híd – Sziget (csak is északi irányba) – Árpád híd – Nemzeti Vagyonkezelő – Hegedűs Gyula.

Az útvonalat látva jogosan merülhet fel bennetek a kérdés vajon miért kerestem fel a Nemzeti Vagyonkezelőt. Nos, a válasz nagyon egyszerű. Mivel a már második napja edzem ismét és képes vagyok egyhuzamban megállás nélkül teljesíteni 7 km-t, jogosan érzem, hogy teljesítményem nemzeti kincs. Ezért hát sorban álltam, hogy lajstromba vegyenek. Holnap vissza kell mennem, hogy fotót készíthessenek, mert képem közvetlen a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata mellé kerül majd. Egy apró kellemetlenséggel sajnos számolnom kell. Mivel a gyakorlat beigazolta, hogy az öntapadós leltári azonosító folyton leesik ezért a tetoválást javasolták egy eldugott, mások által nagyon ritkán látott helyre. Még gondolkozom, hogy valóban szeretnék-e nemzeti kincs lenni.  

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://futazsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr52277244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vörös g 2010.09.15. 20:36:47

Nemzeti kincsnek lenni szerintem túl bonyolult és fárasztó dolog, mondjuk ha jó nagyra értékelnek, az még hozhat is a konyhára. Eldugott helyre, na de kérlek! Ha nem látszik meg, mi átlagos, szürke kisemberek honnan tudjuk kivel is találkszunk nagy ritkán?

Gzsolt 2010.09.16. 11:55:03

"Edlugott helyre" = a homlokomra. Úgy sem néz felém a kutya se... :)

vörös g 2010.09.18. 11:03:18

Jaj, jaj, jaj! Nagy a baj! Szegény, szerencsétlen! Javaslom látogass Puszira és állj meg a kapumban, biztos lehetsz benne, hogy egy kutya, de még egy macska is feléd néz! Vagy talán a lakógépbe rendszeresíthetnél egy kutyát és rögtön megoldódna az életed ezen problémája, is!
süti beállítások módosítása