HTML

Linkblog

Egy kezdő futó megpróbáltatásai

Ez a blog hivatott beszámolni minden gyötrelmemről, amin keresztülküzdve magam, végül nulla tapasztalatról indulva 2 éves terv eredményeként lefutom a maratoni távot. Az óra ketyeg. A határidő vészesen közeleg. 2011 szeptember. Tik-tak-tik-tak.

Friss topikok

  • Gzsolt: Igen nos szerencses esetben csak a blog-bejegyzesek maradtak volna el, de sajnalatos modon az edze... (2011.02.07. 05:50) Fél vegyes
  • vörös g: Ugye, hogy ugye?! Kis élet= kis örömök. Én már annak is örülök, hogy reggelenete betalálok a mátr... (2010.09.18. 11:09) Megcsináltam!
  • vörös g: Ember, küzdj és bízva bzzál!! (2010.09.18. 11:04) Közlekedésmatek
  • vörös g: Jaj, jaj, jaj! Nagy a baj! Szegény, szerencsétlen! Javaslom látogass Puszira és állj meg a kapumba... (2010.09.18. 11:03) Világ Terhei
  • Gzsolt: A Kusturica film nekem is eszembe jutott, de egyenlőre ezekről a magasságokról még ábrándozni sem ... (2010.09.14. 10:58) Másodállás

Szövetség

2010.05.26. 00:00 Gzsolt

A vásárlók tudatos félrevezetésének áldoztaként szövetséget hozok létre. Célunk a bolti eladóval szembeni jogi fellépés, a különös kegyetlenséggel elkövetett megtévesztés áldozatai érdekében. Ha kiragadunk egyet a számos eset közül, amikor a hiszékeny lelkesnek látszó amatőr futóra rábeszélik az izzadságmentes futópólót, akkor jól érzékeltetni tudjuk, milyen emberiség elleni bűntetteket követnek el nap mint nap megtorlás nélkül.

Történt ugyanis, hogy egy lelkes amatőr (kezdő, hiszékeny) futó, bankkártyáját lebegtetve felkeresett egy szakboltot, ahol minden segítséget megadtak, annak érdekében, hogy a terminálba irható számjegyek kapacitását tesztelhessék. Mivel a kártyatulajdonos nem nézte volna jó szemmel, hogy az összeg transzferálása csupán az eladó két szép szeméért történjen (pedig igencsak az volt neki, különösen azért mert egy hölgy tartozott hozzájuk) ezért engedett a kísértésnek és olyan termékeket is megvásárolt, amire a gyakorlott futó még a tekintetét sem emelné.

Nos így lettem boldog tulajdonosa egy izzadságmentes futópólónak. Ebben az lehet a trükk, hogy a póló valóban nem izzad, de ugye a gyártó rád nem vállal garanciát. Elvileg a ruhadarab tisztítása céljából elegendő lennem csak benne zuhanyoznom, amit meg is tettem az első használatot követően. Ennek ellenére ma reggelre egy sárga kénköves felhőre nyitottam rá a fürdőszobában és pólóm az emberszagból embertelenbe váltott. Igyekeztem az épületet a lehető legkisebb feltűnéssel elhagyni és a minimálisra csökkenteni a embertársaimmal való közös helységben tartózkodást is. A lift használata révén ez kudarcba fulladt, s kis híján a velem közös felvonót használó személy is hasonló cselekedetbe kezdett csak nem a kudarc hanem a meg szerepelt cselekményét kifejező igéje előtt. Nem is értem miért kerülték még a tekintetemet is a reggeli során. Pedig én mosolyogtam.

Ekkor értettem meg miért is adják el ezt a terméket kezdő futóknak. Mivel ez a ruhadarab minden körülmények között a szabadba űzi viselőjét, mert nincs az a szaglószervsérült ember, aki képes volna 2 másodpercnél tovább elviselni a szoba 30 köbméteres levegőjét. Remélem is hogy ezt az érvet nem hozzák majd fel a pereskedés alatt, mert akkor a felperesből azonnal a költségeket álló alperes leszek.

Szólj hozzá!

Címkék: ruházat

A bejegyzés trackback címe:

https://futazsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr962263992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása